T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / YENİMAHALLE - Yenimahalle Zeynep - Salih Alp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

19 MAYIS ATATÜRK´Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

Üniversite Tercih Robotu

ANAOKULU KAYIT KOŞULLARI

2.DÖNEM 2. ORTAK SINAV PROGRAMI

Nis

Meslek liseliler ailelerle buluşuyor projemiz kapsamında okulumuz bahçesinde banklarimiz boyandı duvarlarimiz renklendi kituphanemiz senlendi emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladık Anaokulumuz öğrencilerinin gösterileri mükemmeldi. Velilerimiz öğretmenlerimiz öğrencilerimiz ile coşku içinde  kutlamak mutluluğumuzu artırdı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

BİLİŞİM BÖLÜMÜ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ZİYARETİ

Nis

Meslek Liseliler Ailelerle Buluşuyor etkinlikleri kapsamında düzenlenen ,Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulubünün ,Tüm Bölüm  Öğretmen ve öğrencilerin katkılarıyla düzenlenen kermesimizde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

ALAN TANITIM GÜNLERİ

Nis

Zeynep Salih Alp Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Keçiören Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Öğrenciler, yaşlıların morallerini yükseltmek, onlara duydukları sevgi ve saygıyı dile getirmek amacıyla okul müdürü Demet Tokgöz ve Müdür Yardımcısı Berrin Koç´un öncülüğünde huzurevindeki büyüklerini ziyaret etti.

Etkinlikte, huzurevi sakinlerine halk oyunu gösterisi ve Türk halk müziği dinletisi sunan öğrenciler, çeşitli hediyeler takdim ettikleri büyükleriyle sohbet etti.

Müdür Yardımcısı Koç, ziyaretin yaşlılar kadar öğrenciler için de anlamlı olduğunu belirterek, "Onların hayır dualarını almak, gençlerimizin ve yaşlılarımızın birlikte duygusal anlar yaşaması bizde büyük memnuniyet oluşturdu." dedi.

"İkinci baharımızı yaşıyoruz "

Gençlerin kendilerini ziyaretlerinden memnun olduklarını belirten yaşlılar ise öğrencilere hediyeleri için teşekkür etti.

Huzurevi sakinlerinden 80 yaşındaki emekli astsubay İsmet Büyükyıldız, kendisini yalnız hissetmediğini belirterek, bir yıl önce huzurevinde tanıştığı Hatice Büyükyıldız (76) ile burada evlendiklerini anlattı. Büyükyıldız, şunları söyledi:

"Dört oğlum var ve sürekli ziyaret ediyorlar. Kopuk değiliz. Buradaki yöneticiler, görevliler hep uyum içinde çalışıyor. Mutluyuz, yalnızlık çekmiyoruz. Burada tanıştık, evlendik. İkinci baharımızı yaşıyoruz. Eşim beni çok seviyor, ben de onu çok seviyorum. Gözleri çok güzel, gözlerine aşık oldum. Gençlere tavsiyemiz okusunlar, kariyer yapsınlar, saygılı olsunlar. Gençler geldikçe daha da mutlu oluyoruz, sanki gençleşiyoruz

Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor Etkinliklerimiz

Mrt

Okulumuz olarak hazırladığımız Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Törenimizi yaptık çok anlamlı çok başarılı oldu emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerimize teşekkür ederim....

2.DÖNEM ORTAK SINAV PROGRAMI

Mrt

12 Mart istiklal marşı nin kabulü ve Mehmet Akif Ersoy u anma Töreni mizden emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Mrt

Okulumuz 8 Mart dünya kadınlar günü etkinliği kapsamında torenimizi yaptık emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz