T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / YENİMAHALLE - Yenimahalle Zeynep - Salih Alp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2018-2019 DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI 1. DÖNEM PROGRAMI

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ORTAÖĞRETİME UYUM PROGRAMIMIZ

OKUL SERVİS ARAÇLARI KİRALAMA İLANI

2018-2019 EYLÜL SORUMLULUK SINAV PROGRAMI VE ÖĞRENCİ LİSTESİ

Haz

9.sınıf öğrencilerimiz ile Sosyal Etkinlikler dersimiz kapsamında hazırladığımız proje ile Losev e oyuncak ve kıyafet yardiminda bulunduk ziyaretimizde çok faydalı bilgiler edindik emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

2.DÖNEM 2. ORTALAMA YUKSELTME SINAV PROGRAMI VE ÖGRENCİ LİSTESİ

19 MAYIS ATATÜRK´Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

Üniversite Tercih Robotu

ANAOKULU KAYIT KOŞULLARI

2.DÖNEM 2. ORTAK SINAV PROGRAMI

Nis

Meslek liseliler ailelerle buluşuyor projemiz kapsamında okulumuz bahçesinde banklarimiz boyandı duvarlarimiz renklendi kituphanemiz senlendi emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladık Anaokulumuz öğrencilerinin gösterileri mükemmeldi. Velilerimiz öğretmenlerimiz öğrencilerimiz ile coşku içinde  kutlamak mutluluğumuzu artırdı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.