T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / YENİMAHALLE - Yenimahalle Zeynep-Salih Alp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

24 Kasım Öğretmenler günü törenimizi spor salonunda düzenledik. "Öğretmenim Çünkü" projesi kapsamında hazırlanan okulumuz öğretmenlerinin videolarını izledikten sonra, Öğretmenlik mesleğini öğrencilerimizin ağzından dinledik. Mezun öğrencilerimiz tarafından gönderilen kısa videolarda, eski öğrencilerimiz tekrar görme şansına ulaştık ve Öğretmenler günü tebrikelerini kabul ettik. Mezun öğrencilerimize ulaşmada büyük destek olana Edebiyat öğretmeni Meltem KARAOSMANOĞLU, Bilişim öğretmeni Selda TEKİN,Bilişim öğrencileri Mert Gürler ve Necip Fazıl Berberoğluna ve Törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Tören Sonrası İdaremizin öğretmenler için hazırlattığı, Okulumuz YİH öğretmenleri ve öğrencileri tarafından yapılan pastayı kestik. Başta Müdürümüz Serap YAMAN olmak üzere tüm idarecilerimize,Yiyecek İçecek Hizmetleri alan şefi İlknur ÇINAR ,tüm YİH öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz...

Akşam düzenlenen okul yemeğimizde emekli arkadaşlara plaketleri takdim edildi. Yemeği düzenleme de emeği geçen Müdür Yardımcısı Sema KARA,Selda TEKİN, Burcu KEBAPÇI ve Tuğba Burcu GEDİK öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Öncelikle Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'e ve Şehit olan tüm öğretmenlerimize Allahtan Rahmet dileriz. Ruhları şad olsun.

Öğretmenler gününü bize unutulmaz kılan tüm meslektaşlarımıza,öğrencilerimize, personelimize ve velilerimize teşekkürlerimizle...

 

"Öğretmenim Çünkü" projemiz kapsamında hazırlanan videoya ZSA-Radyodan ulaşabilrsiniz. Linki aşağıda verilmiştir...

https://www.youtube.com/watch?v=zWJVzFVnTAA

 

27-11-202327-11-202327-11-202327-11-202327-11-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.11.2023 - Güncelleme: 27.11.2023 13:03 - Görüntülenme: 243
  Beğen | 64  kişi beğendi